nedjelja, 11. lipnja 2017.

DOKTORI U ŠOKU: Ovaj recept potpuno obnavlja JETRU za 30 dana!



Jetra se sa razlogom naziva laboratorijom organizma, jer ima brojne uloge, a neke od tih uloga su izbacivanje toksina, stavaranje trezervnih materija i sl.
Jetra je organ koji ima moć regeneracije. Da bismo imali zdravu jetru koja normalno obavlja svoje funkcije, trebamo se hraniti zdravo, izbjegavati alkohol i održavati kilažu normalnom.
Kod odsoba koje ne paze na ishranu i sklone su gojaznosti, dolazi do nakupljanja msati u jetri. Zbog toga jetra nije u stanju da vrši namijenjene funkcije i vi se osjećate loše. Osim toga, može se pojaviti i rak jetre i doći do njenog zatajenja. loading…
Kako biste oporavili svoju jetru i spriječili razne bolesti, možete probati ovaj učinkoviti prirodni lijek. 2 šake oljuštenog tamarinda stavite u litar vode i dobro promiješajte.
Pijte svaki dan,a možete zasladiti i medom. Tmarind snižava hoelsterol,sadrži vlakna i dobre kiseline, vrši detoksikaciju i poboljšava probavu.
Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi, a za više članaka o zdravlju i prirodnom liječenju ne oklijevajte i posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.
(kulinarski-specijaliteti.info)

Nema komentara:

Objavi komentar