Potrebno za podlogu:
300 gr. plazma keksa
100 gr. margarina
sok od pomorandze
Potrebno za filove:
700ml slatke pavlake
zelatin
250 gr. mlecne cokolade
eurokrem
150 gr. bele cokolade
300 gr. plazma keksa
100 gr. margarina
sok od pomorandze
Potrebno za filove:
700ml slatke pavlake
zelatin
250 gr. mlecne cokolade
eurokrem
150 gr. bele cokolade
Priprema:
Sastojke za podlogu sjedinite,a zatim stavite na dno pleha.Preko korice od plazme ide sloj eurokrema. Za prvi sloj (beli) umutite 200 ml slatke pavlake sa zelatinom (pripremite ga prema uputstvu sa kesice,a zatim rastopite par sekundi na ringli i sipajte u umucenu pavlaku i jos malo mutite).
To naneti preko eurokrema.Zatim sledi 2. sloj (cokoladni) za koji treba da otopite 250 gr. mlecne cokolade,dodate pola litre pavlake i sve kratko prokuvate.Fil kad se prohladi staviti preko belog fila.
Na kraju celu tortu prelijte otopljenom belom cokoladom.Photobucket
Sastojke za podlogu sjedinite,a zatim stavite na dno pleha.Preko korice od plazme ide sloj eurokrema. Za prvi sloj (beli) umutite 200 ml slatke pavlake sa zelatinom (pripremite ga prema uputstvu sa kesice,a zatim rastopite par sekundi na ringli i sipajte u umucenu pavlaku i jos malo mutite).
To naneti preko eurokrema.Zatim sledi 2. sloj (cokoladni) za koji treba da otopite 250 gr. mlecne cokolade,dodate pola litre pavlake i sve kratko prokuvate.Fil kad se prohladi staviti preko belog fila.
Na kraju celu tortu prelijte otopljenom belom cokoladom.Photobucket
http://www.smijehizabava.info/
Nema komentara:
Objavi komentar