utorak, 23. svibnja 2017.

Genijalan trik sa kojim ćete očistiti vaš TEPIH u jednom potezu, bez dizanja i pomjeranja!



Čišćenje tepiha može biti veoma zamorno, jer potrebno ih je iznijeti napolje, oprati, staviti da se osuše, a većina nas pri tome koristi puno hemikalija koje i nisu baš dobre za zdravlje nas i naše porodice.
Ovdje ćemo vam pokazati veoma koristan način na koji možete uspješno i lako očistiti vaše tepihe. Uz pomoć ovog trika, vaš tepih će izgledati novije i vratiti ćete mu prvobitni sjaj.
Ljekari su šokirani! Čak i najteži slučaj istrošenih zglobova se može izliječiti PSORIJAZA “nestaje odmah” za 3 dana. Stavi mast na kožu… Stari kineski način za liječenje bolova u zglobovima…
Samo 4 dana i zglobovi vas više nikad neće boljeti Pijte čašu ovoga svaki dan i smršajte 18 kg za mjesec!
Na prazan stomak Veliki stomak je prošlost. Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Veliki stomak je prošlost.
Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Veliki stomak je prošlost.
Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Potrebno je da prvo usisate tepih, a onda na pamučnu krpu da nanesete sirće, a potom dobro obrišite tepih. Uzmite drugu krpu, malo je pokvasite i na nju nanesite sodu bikarbonu, pa njome također prebrišite tepih.
Ostavite tako da stoji 20-ak minuta, a zatim ponovo usisajte. Primjetit ćete poboljšanje jer su soda bikarbona i sirće veoma učinkoviti. Dobri su za čišćenje raznih tvrdokornih mrlja na kuhinjskim površinama, kupatilu i sl. Soda bikarbona vam može dobro poslužiti i kada želite otkloniti mrlje sa odjeće.
Sirće vam može pomoći da uspješno otklonite kamenac u kupatilu. Vidite kako nisu uvijek potrebne hemikalije. Ovi prirodni sastojci su dosta učinkovitiji od njih.
Izvor: megagiga

Nema komentara:

Objavi komentar