nedjelja, 25. rujna 2016.

Brza priprema bez RAZVLAČENJA KORA: Ovo je najukusniji BUREK koji ćete probati!




Ovaj burek se pravi dosta brže i jednostavnije od “klasičnog”, a ukus je zaista fenomenalan. Uvjerite se i sami…
Sastojci
  •     500 grama kora za štrudle
  •     650 g mljevenog mesa
  •     crveni luk
  •     pet jaja
  •     400 ml kiselog vrhnja
  •     0,5 l mineralne vode
  •     so i biber po želji
Priprema
Na ugrijanom ulju prepržite sitno isjeckan luk te mu dodajte so i biber. Nakon što su začini pustili aromu, a luk dobio lijepu boju, počnite sa slaganjem bureka.
Namastite lim za pečenje, a svoj burek složite na stolu. Stavite prvo jedan sloj kora, a potom sloj mesa te nastavite dok ne potrošite kore i nadjev. Zarolajte burek u oblik po vašoj želji i stavite u lim za pečenje.
U međuvremenu izmutite jaja, vrhnje, malo soli i mineralnu vodu te prelijte preko bureka i pecite 40-ak minuta na 180 C. Prijatno i uživajte!
megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar