Ovaj recept je radila moja mama, i to su prvi topli sendviči koje pamtim, i još uvijek su mi naj draži. Zaboravite tostere, ovo je prava stvar!!
Sastojci
2-3 dana stari kruh koliko stane na pleh
1 jaje
15 dag šunke
malo pršuta (po želji)
Sastojci
2-3 dana stari kruh koliko stane na pleh
1 jaje
15 dag šunke
malo pršuta (po želji)
10 dag sira, najbolje tilzita jer nije jako mastan
1 čašica jogurta
1 žlica vrhnja (po želji)
žličica Vegete
malo soli
origano
peršun
malo mlijeka za kruh (pola dubokog tanjura za juhu)
1 čašica jogurta
1 žlica vrhnja (po želji)
žličica Vegete
malo soli
origano
peršun
malo mlijeka za kruh (pola dubokog tanjura za juhu)
Priprema
1.
Upalite pećnicu na 200*C
Pomiješajte sve sastojke osim mlijeka.
2.
1.
Upalite pećnicu na 200*C
Pomiješajte sve sastojke osim mlijeka.
2.
Namastite pleh i kriške kruha s jedne strane lagano umočite u mlijeko. Tu polovicu stavite s donje strane. Filu ravnomjerno raspodijelite na sve kriške i stavite peći 10ak minuta, dok se jaja ne ispeku.
Posluživanje
Najbolje je jesti vruće premda su i hladni fini, uz jogurt za večeru ili doručak ili same, a mi ih znamo jesti kao prilog mahunama, tikvicama i ostalim čušpajzima.
Ne moram naglasiti da to nestane u roku od 15 minuta
Posluživanje
Najbolje je jesti vruće premda su i hladni fini, uz jogurt za večeru ili doručak ili same, a mi ih znamo jesti kao prilog mahunama, tikvicama i ostalim čušpajzima.
Ne moram naglasiti da to nestane u roku od 15 minuta
http://zanimljivosti-mudrosti.com/
Nema komentara:
Objavi komentar