2 kašike šećera u prahu
2 kašike nemasne kisele pavlake
3 kašike krem sira
Malo soka od limuna
¼ kašičice vanila ekstrakta
½ jajeta, umjućenog
1 napolitanka od vanile
2 kašike nemasne kisele pavlake
3 kašike krem sira
Malo soka od limuna
¼ kašičice vanila ekstrakta
½ jajeta, umjućenog
1 napolitanka od vanile
U maloj posud mešajte šećer, pavlaku, sir, limun i jaje, dok se u potpunosti ne sjedine.
Sipajte u vatrostalnu posudu i stavite u mikrotalasnu na jedan minut.
Otvorite vrata mikrotalasne na 20 sekundi, potpm zatvorite i ponovo uključite na 45 sekundi.
Izvadite posudu iz rerne ostavite da se prohladi 10 minuta pa stavite u frižider na dva sata (ili manje).
Pre posluživanja na vrh izmrvite napolitanku i uživajte.
Izvor: lifepressmagazin.com
Izvor: lifepressmagazin.com
Nema komentara:
Objavi komentar