Sastojci:
150 ml kokosovog mlijeka (može i obično),
170 g šećera + vanilija,
250 g maslaca,
200 g kokosa,
150 ml kokosovog mlijeka (može i obično),
170 g šećera + vanilija,
250 g maslaca,
200 g kokosa,
400 g mlijeka u prahu,
250 g žele bombona (količina po želji),
2 lista oblatne
250 g žele bombona (količina po želji),
2 lista oblatne
Priprema:
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu (po želji ubaciti i čokoladne bombončiće, ako imate čelične živce za rezanje bajadere).
Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti žlicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom kuharicom ili enciklopedijom na pola sata do sat vremena.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike i poslužiti.
Napomena: Da bi spriječili nastanak grudica od mlijeka u prahu, jednostavno ga prosijte.
Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti žlicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom kuharicom ili enciklopedijom na pola sata do sat vremena.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike i poslužiti.
Napomena: Da bi spriječili nastanak grudica od mlijeka u prahu, jednostavno ga prosijte.
trendistyle.net
Nema komentara:
Objavi komentar