Sastojci
Beze kore:
6 bjelanjaka
90 grama brašna
Beze kore:
6 bjelanjaka
90 grama brašna
170 grama šećera
prstohvat soli
1 čajna žličica limunovog soka
Krema:
300 grama vrhnja za šlag (ja sam koristila biljno)
100 grama bijele čokolade
200 grama krem sira
1/2 čajne žličice ekstrakta badema
100 grama kokosa
1-2 žlice šećera u prahu
prstohvat soli
1 čajna žličica limunovog soka
Krema:
300 grama vrhnja za šlag (ja sam koristila biljno)
100 grama bijele čokolade
200 grama krem sira
1/2 čajne žličice ekstrakta badema
100 grama kokosa
1-2 žlice šećera u prahu
Priprema
1.
Bjelanjke izmiksajte sa polovicom šećera i limunovim sokom.
2.
Dodajte brašno koje ste pomješali sa ostatkom šećera pa lagano žlicom promješajte.
3.
1.
Bjelanjke izmiksajte sa polovicom šećera i limunovim sokom.
2.
Dodajte brašno koje ste pomješali sa ostatkom šećera pa lagano žlicom promješajte.
3.
U veliki protvan od pećnice stavite pek papir i rasporedite smjesu.
Pecite na 160 stupnjeva oko 40 min.
4.
Za kremu promješajte sir sa kokosom i rastopljenom bijelom čokoladom, dodajte badem i kokos i tučeni šlag pa lagano promješajte. (ako će vam se činiti da nije dovoljno slatko, slobodno dodajte žlicu dvije šećera u prahu).
5.
Pečeni biskvit izrežite na tri trake a kremu podjelite na dva dijela te premažite kore, poklopite trećom korom lagano pritisnite i stavite u frižider da se dobro ohladi.
Pecite na 160 stupnjeva oko 40 min.
4.
Za kremu promješajte sir sa kokosom i rastopljenom bijelom čokoladom, dodajte badem i kokos i tučeni šlag pa lagano promješajte. (ako će vam se činiti da nije dovoljno slatko, slobodno dodajte žlicu dvije šećera u prahu).
5.
Pečeni biskvit izrežite na tri trake a kremu podjelite na dva dijela te premažite kore, poklopite trećom korom lagano pritisnite i stavite u frižider da se dobro ohladi.
trendistyle.net
Nema komentara:
Objavi komentar