Panetone kojeg svi jako volimo malo sam oplemenila kako bi bio drugačiji.
Sastojci
1 panatone
1 panna cotta
1 burbon vanila puding
1 panna cotta
1 burbon vanila puding
mlijeko
pakiranje od 500 gr šumskog voća
slatko vrhnje za šlag šećer
pakiranje od 500 gr šumskog voća
slatko vrhnje za šlag šećer
Priprema
Kupolastu posudu obložiti prozirnom folijom.Panetone izrezati na ploške i njime obložiti kupolastu posudu.Poprskati sokom od naranče.Skuhati burbon vanila puding i panna cootu odvojeno.
Prvo izliti panna cottu, preko nje šumsko voće i sve zaliti burbon vanila pudingom.Pokriti novim slojem
Kupolastu posudu obložiti prozirnom folijom.Panetone izrezati na ploške i njime obložiti kupolastu posudu.Poprskati sokom od naranče.Skuhati burbon vanila puding i panna cootu odvojeno.
Prvo izliti panna cottu, preko nje šumsko voće i sve zaliti burbon vanila pudingom.Pokriti novim slojem
panatonea ,pokriti folijom i ostaviti da se sve stegne.
Ohlađeni desert okrenuti na tanjur za torte i po želji obložiti tučenim slatkim vrhnjem ili prilikom serviranja dodati malo šlaga i sladoled od vanilije.
IZVOR:coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar