SASTOJCI
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice Pekmeza po želji
3 žlice ulja
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice Pekmeza po želji
3 žlice ulja
1 Prašak za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
3 vrečice Mljevene želatine Dolcela
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
3 vrečice Mljevene želatine Dolcela
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
PRIPREMA
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe…
Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela..
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe…
Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela..
Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine….
za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu..
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane…..
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,……
Filujte kolač…prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore….pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći…..
za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu..
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane…..
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,……
Filujte kolač…prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore….pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći…..
http://receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.ba
Nema komentara:
Objavi komentar