Sastojci
za okrugli kalup za pite 23-25 cm
cca 200 g keksa po zelji
1/3 margarina
3 zlice secera
2 – 3 banane
nekoliko zlica nutelle
1 puding od vanilije bez kuhanja
za okrugli kalup za pite 23-25 cm
cca 200 g keksa po zelji
1/3 margarina
3 zlice secera
2 – 3 banane
nekoliko zlica nutelle
1 puding od vanilije bez kuhanja
250 ml mlijeka
500 ml slatkog vrhnja
malo naribane cokolade
500 ml slatkog vrhnja
malo naribane cokolade
Priprema
1.
Zagrijte pecnicu na 190oC.
2.
Kekse sameljite u multipraktiku i dodajte rastopljeni margarin i secer.
3.
Kalup namastite i dobro utisnite smjesu keksa.
4.
Pecite u pecnici na 190oC cca 5 – 8 minuta.
5.
Ohladite.
6.
Narezite banane na kolutove (poprskajte s malo limunovog soka da ne potamne) i ugrijte malo nutellu.
7.
1.
Zagrijte pecnicu na 190oC.
2.
Kekse sameljite u multipraktiku i dodajte rastopljeni margarin i secer.
3.
Kalup namastite i dobro utisnite smjesu keksa.
4.
Pecite u pecnici na 190oC cca 5 – 8 minuta.
5.
Ohladite.
6.
Narezite banane na kolutove (poprskajte s malo limunovog soka da ne potamne) i ugrijte malo nutellu.
7.
Namazite podlogu od keksa s nutellom, poslazite banane.
8.
U posudi izmiksajte instant puding s 250 ml mlijeka i 250 ml slatkog vrhnja i izlijte na banane.
9.
Istucite slatko vrhnje, prelijte preko pudinga i ukrasite naribanom cokoladom.
10.
Dobro ohladite (najbolje je pustiti da “prenoci” u frizideru da keksi omeksaju a krema se dovoljno stisne)
8.
U posudi izmiksajte instant puding s 250 ml mlijeka i 250 ml slatkog vrhnja i izlijte na banane.
9.
Istucite slatko vrhnje, prelijte preko pudinga i ukrasite naribanom cokoladom.
10.
Dobro ohladite (najbolje je pustiti da “prenoci” u frizideru da keksi omeksaju a krema se dovoljno stisne)
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar