Kremasto, kremasto i przeni ljesnjaci
Sastojci
10 dkg ljesnjaka, grubo rezanih
7 bjelanjaka
15 dkg secera
1 zlica limunovog soka
5 dkg mlj. ljesnjaka
2 zlice brasna
Sastojci
10 dkg ljesnjaka, grubo rezanih
7 bjelanjaka
15 dkg secera
1 zlica limunovog soka
5 dkg mlj. ljesnjaka
2 zlice brasna
1/2 prasak za pecivo
20 dkg nutele
keksi petit b.
7 zutanjaka
7 zlica secera
2 pudinga od vanilije
7 dcl mlijeka
1/2 margarina
2,5 dcl slatkog vrhnja za slag
20 dkg nutele
keksi petit b.
7 zutanjaka
7 zlica secera
2 pudinga od vanilije
7 dcl mlijeka
1/2 margarina
2,5 dcl slatkog vrhnja za slag
Priprema
U uski, duguljasti lim izrezati masni papir i staviti rezane ljesnjake da se peku na 150oC 15 min.
Na to izliti biskvit od 7 bjelanjaka, secera, li. soka, mlj. ljesnjaka, brasna i pr.
Ispeci sve i ohladiti. Zatim preokrenuti biskvit, da ljesnjaci budu gore.
Premazati ih nutelom.
U uski, duguljasti lim izrezati masni papir i staviti rezane ljesnjake da se peku na 150oC 15 min.
Na to izliti biskvit od 7 bjelanjaka, secera, li. soka, mlj. ljesnjaka, brasna i pr.
Ispeci sve i ohladiti. Zatim preokrenuti biskvit, da ljesnjaci budu gore.
Premazati ih nutelom.
Na nutelu sloziti kekse predhodno namocene u mlako mlijeko.
Na kekse izliti kremu .
Skuhati u mlijeku 2 pudinga, 7 zutanjaka sa 7 zl. secera, sve ohladiti i dodati mix. margarin ili putar,
Na kremu staviti slag (mozda cok, glaz, umjesto slaga)
I to je to
Na kekse izliti kremu .
Skuhati u mlijeku 2 pudinga, 7 zutanjaka sa 7 zl. secera, sve ohladiti i dodati mix. margarin ili putar,
Na kremu staviti slag (mozda cok, glaz, umjesto slaga)
I to je to
IZVOR:coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar