Sastojci
– 400 g petite beurre keksa,
– 300 g jaffa keksa,
– 0,5 l jogurta,
– 200 ml kiselog vrhnja,
Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
– 8 žlica šećera,
– 1 vanili secer,
– 0,5 l slatkog vrhnja za šlag
Priprema
Nasjeckajte ili natrgajte kekse na veće komade. U posebnoj posudi pomiješajte jogurt (može i voćni ), kiselo vrhnje, šećer i vanili šečer, pa dodajte nalomljene kekse. Sve dobro promiješajte. Oblikujte po zelji. Stavite u hladnjak da se dobro ohladi i da keks upije tekućinu.
Istucite vrhnje za šlag u koji po zelji dodajte malo šećera i vanili šećera, ali nemojte previše jer je smjesa od keksa već dovoljno slatka. Ukrasite kolač šlagom i dobro ohladite.
trendistyle.net
Nema komentara:
Objavi komentar