Potrebni sastojci:
225 g tamne čokolade
225 g slatke pavlake,
225 g tamne čokolade
225 g slatke pavlake,
1/4 kašičice soli,
Kakao,
Maslac za podmazivanje pleha.
Kakao,
Maslac za podmazivanje pleha.
Priprema:
Korak 1: Podmažite pleh sa malo maslaca, a zatim ga prekrijte papirom za pečenje tako da pređe preko rubova pleha. Rastopite čokoladu na blagoj vatri. U drugom plehu, ugrejte slatku pavlaku na niskoj temperaturi. Kada se dobro zagreje skinite je sa ringle i ubacite so. Promešajte.
Korak 1: Podmažite pleh sa malo maslaca, a zatim ga prekrijte papirom za pečenje tako da pređe preko rubova pleha. Rastopite čokoladu na blagoj vatri. U drugom plehu, ugrejte slatku pavlaku na niskoj temperaturi. Kada se dobro zagreje skinite je sa ringle i ubacite so. Promešajte.
Korak 2: Ubacite čokoladu u pavlaku i lagano mešajte dok se sastojci potpuno ne sjedine. Sjedinjenu smesu prebacite u pripremljeni pleh, pokrijte plastičnom folijom i dobro ohladite.
Korak 3: Kada se kolač ohladio, izvadite ga iz pleha i pustite da odstoji desetak minuta na sobnoj temperaturi. Pospite sa malo kakaoa i isecite.
Korak 3: Kada se kolač ohladio, izvadite ga iz pleha i pustite da odstoji desetak minuta na sobnoj temperaturi. Pospite sa malo kakaoa i isecite.
trendistyle.net
Nema komentara:
Objavi komentar