Sastojci
800 gr. krompira
1 glavica crnoga luka
2 kašike pirinča
1/2 šoljice ulja
1 k.k. začina
800 gr. krompira
1 glavica crnoga luka
2 kašike pirinča
1/2 šoljice ulja
1 k.k. začina
malo soli i ml. bibera
Priprema
1.
Krompir očistiti, ioprati i iseći na tanke listiće
2.
Vatrostalnu činiju podmazati četkicom sa uljem pa poredjati pola krompira.
3.
1.
Krompir očistiti, ioprati i iseći na tanke listiće
2.
Vatrostalnu činiju podmazati četkicom sa uljem pa poredjati pola krompira.
3.
U sredinu nasecite na krugove luk opran pirinač. Pospite začinom i biberom. Pokriti ostatkom krompira. Zalite uljem i 200 ml vode.
4.
Poklopiti i staviti da se peče na 200 stepeni C 45 min i da porumeni. Služiti toplo.
Pogledajte Video ovoga recepta:
4.
Poklopiti i staviti da se peče na 200 stepeni C 45 min i da porumeni. Služiti toplo.
Pogledajte Video ovoga recepta:
Posluživanje
Služiti toplo.,,,Prijatno dragi moji!
Služiti toplo.,,,Prijatno dragi moji!
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar