srijeda, 4. srpnja 2018.

Čoko kuglice!




Sastojci
300 g Mljevenog keksa Dolcela
150 g Lino lade nougat
3 žlice mlijeka
50 g maslaca
1 Kakao mrvice Dolcela (80 g)
Za preljev:
200 g čokolade za kuhanje
40 g maslaca
Priprema
1.
Mljevenim keksima dodajte mlijeko, omekšali maslac, Lino ladu nougat pa od te smjese oblikujte male kuglice.
2.
Pripremljene kuglice stavite na papir za pečenje, zatim u hladnjak da se stisnu.
3.
Za to vrijeme zagrijte maslac, maknite ga s vatre, dodajte natrganu čokoladu i miješajte da se čokolada otopi. Posudu s otopljenom čokoladom stavite na vodenu kupelj da glazura ostane tekuća.
4.
Kuglice stavljajte u čokoladu, a zatim uvaljajte u kakao mrvice.
5.
Na dasku ili lim za pečenje obložen papirom za pečenje stavljajte kuglice koje potom stavite u hladnjak da se glazura stisne.
http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar