Sastojci
300 g Mljevenog keksa Dolcela
150 g Lino lade nougat
3 žlice mlijeka
50 g maslaca
1 Kakao mrvice Dolcela (80 g)
300 g Mljevenog keksa Dolcela
150 g Lino lade nougat
3 žlice mlijeka
50 g maslaca
1 Kakao mrvice Dolcela (80 g)
Za preljev:
200 g čokolade za kuhanje
40 g maslaca
40 g maslaca
Priprema
1.
Mljevenim keksima dodajte mlijeko, omekšali maslac, Lino ladu nougat pa od te smjese oblikujte male kuglice.
2.
1.
Mljevenim keksima dodajte mlijeko, omekšali maslac, Lino ladu nougat pa od te smjese oblikujte male kuglice.
2.
Pripremljene kuglice stavite na papir za pečenje, zatim u hladnjak da se stisnu.
3.
Za to vrijeme zagrijte maslac, maknite ga s vatre, dodajte natrganu čokoladu i miješajte da se čokolada otopi. Posudu s otopljenom čokoladom stavite na vodenu kupelj da glazura ostane tekuća.
4.
Kuglice stavljajte u čokoladu, a zatim uvaljajte u kakao mrvice.
5.
Na dasku ili lim za pečenje obložen papirom za pečenje stavljajte kuglice koje potom stavite u hladnjak da se glazura stisne.
3.
Za to vrijeme zagrijte maslac, maknite ga s vatre, dodajte natrganu čokoladu i miješajte da se čokolada otopi. Posudu s otopljenom čokoladom stavite na vodenu kupelj da glazura ostane tekuća.
4.
Kuglice stavljajte u čokoladu, a zatim uvaljajte u kakao mrvice.
5.
Na dasku ili lim za pečenje obložen papirom za pečenje stavljajte kuglice koje potom stavite u hladnjak da se glazura stisne.
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar