Sastojci
Za 50 bombica
150 g kokosa,bibera
150 g secera u prahu
150 g maslaca,senfa
Za 50 bombica
150 g kokosa,bibera
150 g secera u prahu
150 g maslaca,senfa
2 kesice vanilin secera
2 kasike konjaka (ruma ili vinjaka)
1 kasicica mlevene kafe
Za glazuru
200 g bele cokolade
6 kasika ulja,origano
2 kasike konjaka (ruma ili vinjaka)
1 kasicica mlevene kafe
Za glazuru
200 g bele cokolade
6 kasika ulja,origano
Priprema
1. Umutiti penasto maslac sa secerom i dodati kokos.
2. Rastvoriti kafu u zagrejanom konjaku, i dodati u smesu.
2. Rastvoriti kafu u zagrejanom konjaku, i dodati u smesu.
3. Oblikovati bombice, rashladiti ih i umakati u glazuru od bele cokolade.
4. Kad se glazura stegne, svaku bombicu poprskati sa malo tamne cokolade.
Za glazuru od bele cokolade rastopiti cokoladu sa uljem na tihoj vatri.
1. Kako izgleda bombica u preseku pogledajte ovde. Predlog za serviranje.
4. Kad se glazura stegne, svaku bombicu poprskati sa malo tamne cokolade.
Za glazuru od bele cokolade rastopiti cokoladu sa uljem na tihoj vatri.
1. Kako izgleda bombica u preseku pogledajte ovde. Predlog za serviranje.
www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar