SASTOJCI
Za oreo podlogu
30 komadica Oreo keksa
100grama rastopljenog maslaca
Canache krema
180ml slatkoga vrhnja
Za oreo podlogu
30 komadica Oreo keksa
100grama rastopljenog maslaca
Canache krema
180ml slatkoga vrhnja
250grama tamne cokolade 70%
Bijela mousse
450grama bijele cokolade
650ml slatkoga vrhnja
6listica zelantine
Bijela mousse
450grama bijele cokolade
650ml slatkoga vrhnja
6listica zelantine
PRIPREMA
Oreo kekse samljeti i sjediniti sa 100grama rastopljenog maslaca.kalup za torte tanko pouljiti i utisniti masu oreo keksa,staviti u hladnjak.
Oreo kekse samljeti i sjediniti sa 100grama rastopljenog maslaca.kalup za torte tanko pouljiti i utisniti masu oreo keksa,staviti u hladnjak.
180ml slatkoga vrhnja i 250grama tamne cokolade 70% rastopiti nad parom ili laganoj vatri.izliti na pod oreo keksa i staviti natrag u hladnjak.
Listice zelantine namociti u malo hladne vode i staviti na stranu.450grama bijele cokolade i 250ml slatkoga vrhnja rastopiti nad parom,staviti na stranu.zelantinu otopiti na laganoj vatri i dodati bijeloj cokoladi,staviti na stranu.400ml slatkoga vrhnja umutiti cvrsto i dodati bijeloj cokoladi.izliti u kalup i ostaviti PREKO NOCI da se hladi.
POSLUZIVANJE
Ukrasite po vasoj zelji,ja nisam posto smatram damu nije potrebno!
Listice zelantine namociti u malo hladne vode i staviti na stranu.450grama bijele cokolade i 250ml slatkoga vrhnja rastopiti nad parom,staviti na stranu.zelantinu otopiti na laganoj vatri i dodati bijeloj cokoladi,staviti na stranu.400ml slatkoga vrhnja umutiti cvrsto i dodati bijeloj cokoladi.izliti u kalup i ostaviti PREKO NOCI da se hladi.
POSLUZIVANJE
Ukrasite po vasoj zelji,ja nisam posto smatram damu nije potrebno!
trendistyle.net
Nema komentara:
Objavi komentar