SASTOJCI
1 pakiranje rozen kora
1 pakiranje rozen kora
KREMA 1
1l mlijeka
3 pudinga od čokolade
1 žlica gustina
7 žlica šećera
10 dkg maslaca
1l mlijeka
3 pudinga od čokolade
1 žlica gustina
7 žlica šećera
10 dkg maslaca
KREMA 2
1L đusa od naranče
3 pudinga od vanilije
1 žlica gustina
7 žlica šećera
5 dkg maslaca
1L đusa od naranče
3 pudinga od vanilije
1 žlica gustina
7 žlica šećera
5 dkg maslaca
GLAZURA
10 dkg čokolade
10 dkg maslaca
10 dkg čokolade
10 dkg maslaca
PRIPREMA
Za prvu kremu dio mlijeka odvojite i u njemu razmutite puding,gustin i 2 žlice šećera,ostatak mlijeka i šećera stavite da zakipi i skuhajte puding u vruće odmah stavite maslac i dobro izmiješajte.
Za prvu kremu dio mlijeka odvojite i u njemu razmutite puding,gustin i 2 žlice šećera,ostatak mlijeka i šećera stavite da zakipi i skuhajte puding u vruće odmah stavite maslac i dobro izmiješajte.
Drugu kremu isto tako napravite i odmah sa vrućim krenite filati kore.Morate biti brzi da se kreme daju razmazati. Ja uvijek kada nafilam zamotam kolač u alu foliju da lijepo otpusti, onda je fino sočan.Kada se ohladio kolač stavite gore čokoladnu glazuru.
Izvor:http://www.biljnaapoteka.info/
Nema komentara:
Objavi komentar