Sastojci
BISKVIT
4 žumanjka
1 šolja (od jogurta) šećera
1 šolja mlijeka
1 šolja brašna
BISKVIT
4 žumanjka
1 šolja (od jogurta) šećera
1 šolja mlijeka
1 šolja brašna
1/2 šolje ulja
1 prašak za pecivo
1-2 žlice kakaa
KREMA
4 bjelanjka
5 žlica šećera
1 vanilija šećer
GLAZURA
1 čokolada za kuhanje
1-2 žlice ulja
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Priprema
1.
BISKVIT:
1 prašak za pecivo
1-2 žlice kakaa
KREMA
4 bjelanjka
5 žlica šećera
1 vanilija šećer
GLAZURA
1 čokolada za kuhanje
1-2 žlice ulja
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Priprema
1.
BISKVIT:
Biskivit radite kako se i inače radi, najprije žumanca i šećer pjenasto umutite, te nakon toga dodajte ostale sastojke. Stavite peći otprilike 40 minuta.
2.
KREMA:
Izmutite bjelanjak u čvrstu pjenu, dodajte polako žlicu po žlicu šećera, te vanilIja šećer. Kad je ispečeni biskvit gotov namažite preko njega kremu te stavite još pet minuta da se bjelanjak posuši.
3.
GLAZURA:
Ispečeni kolač premažite glazurom i ostavite da se ohladi.
2.
KREMA:
Izmutite bjelanjak u čvrstu pjenu, dodajte polako žlicu po žlicu šećera, te vanilIja šećer. Kad je ispečeni biskvit gotov namažite preko njega kremu te stavite još pet minuta da se bjelanjak posuši.
3.
GLAZURA:
Ispečeni kolač premažite glazurom i ostavite da se ohladi.
http://hotgamecritics.blogspot.ba
Nema komentara:
Objavi komentar