Rozen korice su zaista fantazija….Ovaj kolač nastao je u 15 minuta…-priprema 2 kreme,slaganje i gotovo….Super!!!Idealno za rođendane,partye ili kad poželite nešto brzo bez pečenja….Šteta je jedino što ih nema kod nas….Viva ,hvala ti još jednom što si mi ih poslala!!!
SASTOJCI:
1 pakiranje rozen korica
krema1:
250 ml slatkoga vrhnja za šlag
250 ml mlijeka
1 vrećica instant pudinga Galetta s okusom čokolade
krema2:
1 l mlijeka
1 pakiranje rozen korica
krema1:
250 ml slatkoga vrhnja za šlag
250 ml mlijeka
1 vrećica instant pudinga Galetta s okusom čokolade
krema2:
1 l mlijeka
1 vrećica pudinga od čokolade
15 dag šećera
6 v.ž oštrog brašna
1/2 margarina za kreme
2 v.ž nutelle
15 dag šećera
6 v.ž oštrog brašna
1/2 margarina za kreme
2 v.ž nutelle
PRIPREMA:
Skuhajte kremu od pudinga;stavite 8 dcl mlijeka da zavrije.Zato vrijeme pomiješajte šećer,prašak za puding,brašno s preostalih 2 dcl mlijeka.Kad mlijeko zakuha,ukuhajte smjesu i miješajte dok se ne
Skuhajte kremu od pudinga;stavite 8 dcl mlijeka da zavrije.Zato vrijeme pomiješajte šećer,prašak za puding,brašno s preostalih 2 dcl mlijeka.Kad mlijeko zakuha,ukuhajte smjesu i miješajte dok se ne
skuha ,tj.dok se ne zgusne.U još vruću kremu umiješajte margarin za kreme (ili maslac)pa miješajte dok se ne rastopi i pretvori u glatku kremu.Tad dodajte nutellu pa opet promiješajte.
U drugoj posudi izmiksajte po 2,5 dcl mlijeka i slatkoga vrhnja s 1 vrećicom instant pudinga od čokolade.Pripremite rozen korice.
Naizmjenično lijepite korice s obje kreme…Jedna rozen korica-puding krema-rozen korica-šlag krema…i tako dok ne potrošite obje kreme…Premazuje se s toplom puding kremom.
Završite kako želite.Možete i završiti s rozen koricom pa staviti čokoladnu glazuru.Ja sam zadnju koru premazala s preostalom kremom i gore obilno naribala čokoladu za kuhanje.
U drugoj posudi izmiksajte po 2,5 dcl mlijeka i slatkoga vrhnja s 1 vrećicom instant pudinga od čokolade.Pripremite rozen korice.
Naizmjenično lijepite korice s obje kreme…Jedna rozen korica-puding krema-rozen korica-šlag krema…i tako dok ne potrošite obje kreme…Premazuje se s toplom puding kremom.
Završite kako želite.Možete i završiti s rozen koricom pa staviti čokoladnu glazuru.Ja sam zadnju koru premazala s preostalom kremom i gore obilno naribala čokoladu za kuhanje.
Izvor: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar