subota, 16. lipnja 2018.

Kokos fantazija!



Sastojci
Biskvit:
4 bjelanjka
250 grama šećera
150 grama kokosa
Preljev:
2 žlice kakaa
2 žlice šećera
1 žlica instant kave (nescafe)
100 grama čokolade (za kuhanje ili mliječne)
4 žlice mlijeka
Krema:
1/2 l vrhnja za šlag
1 vrećica instant pudinga od vanilije
Priprema
1.
Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20×30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
2.
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
3.
Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
4.
Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
5.
Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi.
http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar