srijeda, 22. veljače 2017.

NAJUKUSNA REBARCA



Sastojci
1 veliki komad svinske rebarca
1 zlica vegeta
1 kasicica papar
1/2 kasicica bjeli luk u prahu
1/3 kasicica alova paprika
sol po ukus
2 zlice senf
1 kasicica worcestershire sos
Za premaz
3-4 zlice kecap
1 zlica maslinovo ulje
1 kasicica origano
Priprema
1.
Vegeta, papar, sol, alova paprika i bjeli luk promesajte i stime posolite rebarca
2.
Senf promesajte sa worcestershire sos i premazite rebarca
3.
Ljepo ih umotajte u aluminijumskoj foliju (koju ste poprskaleuljom) i ostavite nekoliko sata u frizideru
4.
Pecnicu zagrejte na 120 stupnjeva i pecite rebarca tako zavijani u foliju oko 2 1/2 sata
5.
Otvorite foliju (pazite da se ne opecete) i premazite rebarca sa mjesavinom kecapa, maslinovo ulje i origano
6.
Sad imate dva izbora…mozete ovako premazani da ih malo provrtite na rostilja ili kao sto sam radila ja ukljucite gornji grejac pecnice na najjaku vatru i pecite ih nekoliko minuta dok se ne uhvati ljepa korica
Slike pripreme
Gotove
Posluzeni
Na zdravje
Posluživanje
Recept zadomaci worcestershire sos
izvor: www.najukusnije.com

Nema komentara:

Objavi komentar