Sastojci
Za 600 g sladoleda:
200 ml hladnog mlijeka
2 Šlag pjena Dolcela
1 Vanilin šećer bourbon Dolcela
150 g kiselog vrhnja (12% ili 16% m.m.)
150 g Lino lade nougat
Za 600 g sladoleda:
200 ml hladnog mlijeka
2 Šlag pjena Dolcela
1 Vanilin šećer bourbon Dolcela
150 g kiselog vrhnja (12% ili 16% m.m.)
150 g Lino lade nougat
Priprema
1.
Stavite u posudu hladno mlijeko, dodajte prašak za šlag pjene i burbon vanilija šećer pa električnom mješalicom miješajte 2 minute u čvrsti šlag.
2.
U šlag umiješajte kiselo vrhnje i Lino ladu nougat dok ne dobijete jednobojnu glatku smjesu.
Pripremljenu smjesu zamrznite bez miješanja!
Posluživanje
Kuglice sladoleda možete poslužiti: sa šlagom i toplim voćnim umakom, s čokoladnim preljevom, s preljevom od Koko burbon-vanilija likera, s voćem, za Ice caffé, u kombinaciji s drugim sladoledima ili kao COOL dodatak uz druge slastice. U slast!
1.
Stavite u posudu hladno mlijeko, dodajte prašak za šlag pjene i burbon vanilija šećer pa električnom mješalicom miješajte 2 minute u čvrsti šlag.
2.
U šlag umiješajte kiselo vrhnje i Lino ladu nougat dok ne dobijete jednobojnu glatku smjesu.
Pripremljenu smjesu zamrznite bez miješanja!
Posluživanje
Kuglice sladoleda možete poslužiti: sa šlagom i toplim voćnim umakom, s čokoladnim preljevom, s preljevom od Koko burbon-vanilija likera, s voćem, za Ice caffé, u kombinaciji s drugim sladoledima ili kao COOL dodatak uz druge slastice. U slast!
www.najukusnije.com
Nema komentara:
Objavi komentar